UNA LLISTA TRANSVERSAL I AMB PASSIÓ PER GIRONA

Junts per Catalunya – Girona ens presentem a aquestes eleccions amb un equip potent i implicat, preparat per governar Girona per a tots els gironins i les gironines. És una llista renovada però amb experiència: acreditem èxits i bona gestió, i això ens situa com el millor equip per afrontar amb garanties els reptes de futur. Som els que millor representem la societat gironina, una llista transversal amb persones procedents de tradicions polítiques molt diverses, que compartim la passió per la ciutat, la defensa dels drets i les llibertats individuals i col·lectius, i amb anys d’experiència en el teixit associatiu de la ciutat.


MARTA MADRENAS MIR

ALCALDESSA DE GIRONA. ADVOCADA

Alcaldessa de Girona des del 2016, viu al barri del Mercadal i és mare de dos fills. Llicenciada en Dret i Agent de la Propietat Immobiliària, va ser presidenta del Col·legi d’APIS de Girona. Abans de ser investida alcaldessa de Girona va ser tinenta d’alcalde. També és diputada al Parlament de Catalunya pel Junts per Catalunya.


M. ÀNGELS PLANAS CROUS

ECONOMISTA

Viu a Palau, està casada i té un fill. Actualment és tinenta d’alcalde d’Hisenda i Gestió Municipal de l’Ajuntament de Girona, i vicepresidenta de la Diputació de Girona de l’àrea de Promoció Econòmica, Administració i Hisenda. Economista de formació, des del 2016 és presidenta de l’executiva local del PDeCAT a Girona.


LLUÍS MARTÍ ARDERIU

ADVOCAT EXPERT EN URBANISME

Viu a l’Eixample, està casat i té dues filles. Va ser regidor d’Economia i Hisenda a Cassà de la Selva (1996-1999). Advocat especialista en Urbanisme, Medi Ambient i Funció Pública, també és professor de l’Escola d’Administració Pública (EAPC) de la Generalitat de Catalunya des de 1998.


MARTÍ TERÉS BONET

COMUNICACIÓ I MÀRQUETING DIGITAL

Veí de la Devesa, té 45 anys, està casat i té dues filles. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Girona des del maig del 2011 fins a aquest mes de març, per ERC. Professor associat a la UdG i expert en comunicació i màrqueting digital, des de jove ha estat vinculat a diferents entitats ciutadanes. És actiu a Fundació per la Pau, Aigua és Vida i AAVV de la Devesa.


NÚRIA PI MENDEZ

TREBALLADORA SOCIAL

Veïna de la Devesa, té 40 anys, està casada i és mare de dues nenes. La seva activitat té una clara connotació vocacional, ja que des de joveneta ha col·laborat en programes adreçats a millorar la vida de persones amb dificultats. És responsable de l’àrea jurídica de Support – Fundació Tutelar Girona.


MARTA SUREDA XIFRA

AMBIENTÒLOGA

Té 32 anys, és veïna de l’Eixample, i es dedica a la seguretat alimentària en el sector privat.És defineix ella mateixa com una defensora  del desenvolupament sostenible sostenible en totes les disciplines. Aposta pel treball integrador, global i transversal.


CARLES RIBAS GIRONÈS

ADVOCAT

Té 47 anys, viu a Montilivi està casat i és pare de dos fills. Compagina el seu despatx d’advocat amb la faceta pública. És el portaveu del grup municipal de CiU, 5è tinent d’alcaldia de l’Àrea de Cultura, Benestar Social i Ciutadania, i regidor delegat del Projecte Ferroviari de l’Àrea d’Alcaldia. Membre del Rotary International de Girona.


EVA PALAU GIL

METGESSA

Veïna de Montjuïc, és matre d’un fill. És metgessa i cap del servei d’urgències de la Clínica Girona. Diputada al Parlament a la V legislatura, actualment és regidora de Salut i Seguretat en el Treball de l’Àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació; d’Igualtat, Drets Socials i Habitatge de l’Àrea de Cultura, Drets Socials i Ciutadania, també de
Dinamització del Territori.


GLORIA PLANA YANES

ADVOCADA

Veïna de les Pedreres, està casada i és mare de tres fills. Té 51 anys, és advocada i 3a tinenta d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament, i responsable del departament de Recursos Humans de la Universitat de Girona. Procedeix del moviment Avancem.


EDUARD BERLOSO FERRER

VICEALCALDE. ESTÀ JUBILAT

Té 79 anys, està casat i és pare d’una filla. Ha dedicat gran part de la seva vida professional al sector de l’hostaleria i ha col·laborat activament amb diverses entitats del tercer sector de la ciutat i de les comarques gironines. Va ser director de Càritas Diocesana de Girona i president de l’entitat AASS, entre d’altres. És vicealcalde i 1r tinent d’alcalde de l’Àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació.


ENRIC PALOMERAS

JUBILAT DE BANCA

Expresident de l’AAVV de Montjuïc, té 68 anys, està casat, té dues filles i una neta. Va desenvolupar pràcticament tota la seva vida laboral al secgtor de la banca, essent director de sucursal. Molt vinculat a l’associacionisme, va ser, entre d’altres, membre de Junta directiva de l’ Associació Amics de la Sardana Terranostra de Girona durant 12 anys.


JOAQUIM DE RIBOT SAURINA

ASSESSOR FINANCER

Té 38 anys i viu a l’Eixample. És expecialista en banca d’inversions i actuament treballa en un mútua d’accidents de treball. És un gran defensor dels drets drets dels animals i amant especialment dels gossos.


ANNA GIRBAU

ESTUDIANT DENGINYERIA FÍSICA

Té 22 anys i viu a l’Eixample. Estudia Enginyeria Física a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)


ROSER CASAS

PROFESSORA ALS MARISTES

Va néixer el 1961 i viu al barri de la Devesa. És mestra. Ha dedicat tota la seva vida professional al món de l’educació, actualment a l’escola Maristes Girona. Implicada en les noves tecnologies i robòtica educativa. Il·lusionada amb els moviments i propostes d’Innovació Educativa que treballen millorant el present i avançant cap el futur.


CARLES BONAVENTURA

CORRECTOR A EL PUNT AVUI

Té 57 anys, està casat i té una filla i un fill. És corrector de premsa al diari El Punt Avui, on també ha fet d’articulista. És president del comitè d’empresa d’Hermes Comunicacions SA i està afiliat a la Intersindical-CSC. És portaveu de Reagrupament Independentista a Girona, pel qui va ser regidor a entre el 2011-2015. Està associat, entre d’altres, a l’ANC, Òmnium Cultural, l’ADAC, la Plataforma per la Llengua, el Grup de Periodistes Ramon Barnils, Intermón-Oxfam, Adena i el Ciemen.


SÒNIA VALERO

ADMINISTRATIVA

Té 41 anys, està casada i és mare de tres fills, Del barri de Sant Narcís, és graduada en Treball Social per la UNED i treballa d’administrativa a Jocs i Espectacles de la Generalitat a Girona. És membres de la Confraria de Jesús Crucificat dels Manaies de Girona, i associada i molt activa a l’Associació de Veïns de Sant Narcís.


GUILLEM VALLS

POLITÒLEG I ATLETA

Té 23 anys. És graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF. És també atleta i fundador de la publicació digital Entrevistes X la República.


MERCÈ GARCIA

ECONOMISTA I AUDITORA

Té 49 anys i viu a les Casernes. Està casada i té dos fills. És economista i auditoria i membres de Demòcrates.


ORIOL VILA

GESTOR COMERCIAL I ESTUDIANT

Té 25 anys i viu al Barri Vell. Està finalitzant el projecte de final de grau d’Administració i Direcció d’Empreses (EAE Business School, adscrit a la UPC)


JORDI BOBET

ESTUDIANT I ACTIVISTA SOCIAL

Té 32 anys i viu Fontajau. Estudia administració i direcció d’empreses a la Univeristat Oberta de Catalunya. Va ser president territorial de les Joventuts Ncionalistes de Catalunya a Girona.


EMILI AYATS

OFTALMÒLEG

Nascut l’any 1951, i viu a l’Eixample. Va formar part de la primera llista d’ERC a l’Ajuntament de Girona l’any 1983. Per aquesta formació va ser president de la intercomarcal de les comarques de Girona entre els anys 1985 i 1989.


MARIA BAGUÉ

CONSULTORA I+D

Té 24 anys i viu a l’Eixample. És enginyera mecànica i actualment treballa com a consultora I+D. És la presidenta de la JNC a les comarques gironines


JOAN TITUS

PEDIATRE

Té 73 anys i viu a l’Eixample. Pediatre , va ser responsable de la unitat de neonatologia de l’Hospital Trueta.


XAVIER PIQUERAS

ENGINYER TÈCNIC

Té 55 anys, està casat i és pare de tres fills. Viu a Montilivi. És emprenedor, autònom, i fundador d’una microempresa internacional d’e-commerce de col·leccionisme. És membre del SNP, l’Scottish National Party – Overseas European Branch.


ROSA MONEY

PROFESSORA JUBILADA

Viu a l’Eixample. És professora i inspectora d’ensenyament jubilada.


MARINA AYATS

PROFESSORA JUBILADA

Viu al Barri Vell i és professora jubilada.


JOAN ALCALÀ

EMPRESARI, TINENT D’ALCALDE

Joan Alcalà tanca la llista de Junts per Catalunya – Girona després de vuit anys a l’Ajuntament on ha estat regidor de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Urbanisme, a més de Tinent d’alcalde.