“COMPARTIM UN MATEIX PROJECTE DE CIUTAT I TAMBÉ NACIONAL, PER AIXÒ M’INCORPORO AL PROJECTE DE MARTA MADRENAS”

“M’il·lusiona formar part d’aquest nou projecte de ciutat que aposta per la tecnologia, la sostenibilitat, l’educació i les persones, i que ho fa amb una mirada transversal, amb la suma de diferents sensibilitats.” Martí Terés ha fet aquestes declaracions aquest matí acompanyat de Marta Madrenas en la roda de premsa en què han informat de la seva incorporació al projecte de Junts per Catalunya – Girona que lidera l’alcaldessa de Girona

Durant la seva intervenció, Terés ha confirmat que amb Madrenas l’uneix un projecte de ciutat, i també l’eix nacional. “Dins d’ERC -formació en què milita des de fa anys- sempre he mantingut que calia actuar de forma unitària”, ha manifestat, i ha afegit que s’uneix al projecte de Junts per Catalunya – Girona com a independent, i que la seva intenció és continuar mantenint la militància actual.

Per la seva banda, Marta Madrenas ha destacat que tant ella com Terés defensen la independència de Catalunya, però també es preocupen intensament  pel territori. “Volem seguir construint una ciutat més justa, dinàmica, sostenible i tecnològica, aquests són els objectius que ens uneixen en aquesta aventura”, ha dit.

La cap de llista de Junts per Catalunya – Girona ha recordat que és pública i coneguda la seva intenció de construir una llista unitària amplíssima, “però lamentablement no ha estat possible”. I ha afegit: “l’esperit de Junts per Catalunya és la transversalitat, que tots i totes ens sentim còmodes des de les nostres sensibilitats i que puguem treballar conjuntament pel país i per a la ciutat. Jo ho he intentat en diverses ocasions i no ha estat possible. Oferim un projecte molt progressista, molt dinàmic i amb una mirada completament nova”.