LLUÍS MARTÍ, ADVOCAT ESPECIALISTA EN URBANISME I MEDI AMBIENT, NOVA INCORPORACIÓ A LA LLISTA DE JUNTS PER CATALUNYA – GIRONA

Lluís Martí i Arderiu, advocat especialista en Dret Admninistratiu i específicament en Urbanisme, Medi Ambient i Funció Pública, entra a formar part de la llista que Junts per Catalunya presenta a Girona i que encapçala Marta Madrenas.

Nascut a Cassà de la Selva l’any 1967, viu a Girona des de 1996, està casat i té un fill i una filla. Va ser regidor d’Economia i Hisenda de Cassà per CiU entre els anys 1996 i 1999, on també va formar part d’associacions esportives i recreatives, formant part molt activament en la dinamització de la vida del poble.

És funcionari de carrera per oposició del Cos Superior d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya (actualment en excedència voluntària), on va ocupar llocs de treball a la Generalitat com a assessor jurídic i lletrat des de 1993 fins a 2008; com a Assessor jurídic del Departament de Medi Ambient; Responsable d’assistència jurídica local al Departament de Governació i Administracions Públiques, i Advocat del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Així mateix, des de 1998 és Professor de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), i des de 2005 Professor Associat de l’Àrea Dret Administratiu de la Universitat de Girona (UdG).