MARTA MADRENAS FA UNA CRIDA A REPETIR L’ESPERIT DEL 21D EN LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE JUNTS PER CATALUNYA – GIRONA

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas ha presentat aquest vespre el nou projecte electoral Junts per Catalunya –  Girona, amb el què encapçalarà la llista transversal i plural a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Madrenas ha lamentat la situació d’excepcionalitat que viu el país i ha fet una crida als gironins i les gironines a repetir “l’esperit del 21 de desembre del 2017, abandonant sectarismes i anant tots junts”.

L’alcaldessa de Girona ha posat de relleu la feina feta a la ciutat aquests últims anys. “Hem superat aquella ciutat adormida i atuïda, i ara Girona té unes aspiracions que poques ciutats del seu entorn poden tenir”, ha remarcat després de preguntar-se “quin sentit té canviar la ciutat com un mitjó ara que vivim aquest moment tan dolç”.

L’acte, de caire intern i al qual han assistit més d’un centenar de militants, simpatitzants i càrrecs de diferents formacions polítiques com el Partit Demòcrata, Avancem, Reagrupament i Demòcrates, a més de nombrosos independents, ha servit a Madrenas per agrair a les diferents formacions la seva “generositat” a l’hora de formar part d’un projecte que té com a objectiu continuar fent de Girona una ciutat “viva, dinàmica i excepcional”.

“Calen ciutats i municipis que puguin ser la base amb què es refundi la República, i això ho hem de fer amb transversalitat i unió”, ha dit. “M’estimo Girona i no acceptaré mai cap altra proposta que no sigui la de ser alcaldessa de Girona”, ha afegit. 

Marta Madrenas ha destacat que la llista  de Junts per Catalunya – Girona serà “renovada, plural, transversal, integradora i amb moltes ganes de treballar per Girona i de millorar la qualitat de vida de les gironines i els gironins”. “Tornarem a fer la llista del President, va funcionar el 21 de desembre i ara tornarem a guanyar”.

Durant l’acte també ha pres la paraula la presidenta de l’executiva local del PDeCAT, Maria Àngels Planas, que ha destacat el lideratge, valentia i responsabilitat de Marta Madrenas.