“MÉS GIRONA” , EL LEMA DE LA CAMPANYA ELECTORAL DE JUNTS PER CATALUNYA – GIRONA, POSA EN VALOR UN MODEL DE CIUTAT QUE FUNCIONA, QUE GENERA OPORTUNITATS I QUE MIRA AMB CONFIANÇA EL FUTUR

“Més Girona” és el lema de campanya electoral de la llista de Junts per Catalunya – Girona a les eleccions municipals del 26 de maig, que encapçalarà Marta Madrenas. Amb aquest eslògan, Madrenas vol fer evident que “som els que creiem en el potencial de Girona, perquè l’hem sabut encaminar cap a un model de ciutat que funciona, que està al servei de tots els gironins i gironines i del qual n’estem orgullosos”. Per això considera que la candidatura és “l’única garantia” per mantenir aquest camí de bons resultats en un futur amb reptes transcendentals per a la ciutat com l’ocupació, l’habitatge, la seguretat, el suport a la gent gran o la mobilitat.

El programa electoral conté 100 mesures, repartides en deu propostes per a cadascun dels 10 eixos que el formen. Els eixos són Ciutat de les persones; Ciutat de drets; Ciutat Cívica i Segura; Ciutat dinàmica i de progrés; Ciutat digital, propera i de bon govern; Ciutat amb qualitat de vida i sostenible; Ciutat renovada; Ciutat crítica; Ciutat de salut i bons hàbits; i Ciutat compromesa.

La cap de llista i alcaldessa ha destacat que es tracta de propostes realistes, sorgides del coneixement de la ciutat i del treball fet aquests darrers anys, i que han de servir per realçar el bon funcionament de la ciutat: “tenim com a objectiu la protecció de les persones: la gent gran, les famílies i els joves, facilitant-los lloguers accessibles; la qualitat de vida, amb la millora dels carrers, jardins i places i amb més seguretat; el dinamisme econòmic, amb la reducció de l’atur i la generació d’oportunitats per a tothom; i com sempre, fermament compromesos amb el futur del país”.

Coincidint amb l’inici de la campanya electoral, Marta Madrenas ha destacat que la llista de Junts per Catalunya Girona és la que ofereix expertesa de govern i rigorositat per afrontar els reptes de futur: “som la garantia d’un model de ciutat que funciona”. Al llarg dels propers dies, els diferents membres de la llista presentaran el programa electoral a la ciutadania a través d’actes i trobades de diferent format.

Per altra banda, des d’avui està obert el nou local de campanya, a la plaça dels Mercaders.